Tiana

Comunicat PSCTiana

  • COMUNICAT
  • Actualitzat:
  • Creat:

Comunicat de l'agrupació local del PSC Tiana arrel de la moció de reprovació en el Ple del 06/06/2017 presentada per alguns grups de l'oposició.

L’agrupació local del PSC davant de la moció presentada ahir, en el Ple Municipal, pels grups municipals PDeCat, Junts x Tiana i la CUP manifesta el següent:

Primer.- Mitjançant la política i la implicació de tots i totes treballem per al nostre municipi. Ho fem amb la voluntat de respecte als companys i companyes, als ciutadans/es i al partit en el qual ens organitzem. La direcció de l'agrupació local de Tiana posa de manifest en tots els seus actes el compliment estricte de les lleis i el dret i apel·la a la negociació i al diàleg constructiu.

Segon.-Recordar als grups esmentats, que el Codi Ètic aprovat en Ple municipal el març de 2015, va ser impulsat per l'anterior direcció del PSC Tiana i el grup municipal, i que en l’actualitat la  present direcció el continua respectant íntegrament en tot el seu articulat i el posa en pràctica en tots els àmbits de la vida política, social i econòmica de Tiana.

Tercer.-No obstant això, durant l’anterior campanya per les eleccions municipals de 2015 es va produir un error en l’enviament de publicitat d’una persona afí a aquesta agrupació des d’un compte de correu electrònic no oficial a una ciutadana de Tiana sense el seu consentiment. Lamentem aquest fet i recordem que s’han pres totes les mesures correctores necessàries perquè no torni a succeir. Aprofitem per recordar que l’adreça oficial és tiana@socialistes.cat.

Quart.-Incidir en que tots els partits polítics i les agrupacions d’electors tenen la responsabilitat d'exigir el respecte a tota la legalitat vigent en cadascun dels seus actes.

Cinquè.-Reprovar a aquests grups municipals, fer servir un error involuntari en forma de moció en un Ple, per desprestigiar al PSC Tiana i pressionar malintencionadament a altres partits amb representació o al govern de l'Ajuntament.

Sisè.-Lamentar profundament el comportament dels representants de PDeCat, Junts x Tiana i la CUP, que no fan altre cosa que enterbolir les relacions de cordialitat entre les diferents formacions polítiques de la vila de Tiana.

Setè i últim.-El PSC Tiana es reserva emprendre les accions administratives i legals que cregui oportunes si persisteixen les conductes deshonestes, la difusió de mentides, percepcions negatives i prejudicis que dificultin el nostre treball i la convivència social i política a Tiana.

Tiana, a 7 de juny de 2017.