Tiana

L’agrupació del PSC de Tiana elegeix Albert Sales com a candidat a l’alcaldia de les properes e

  • Actualitzat:
  • Creat:

Sales ha estat l’únic candidat que s’ha presentat al procés de primàries. L’elecció es va fer a proposta de la Comissió executiva local.

Albert Sales. Alcaldable Eleccions Municipals 2019
Albert Sales. Alcaldable Eleccions Municipals 2019

L’agrupació del PSC de Tiana elegeix Albert Sales com a candidat a l’alcaldia de les properes eleccions municipals

 

L’actual alcaldessa Ester Pujol no es tornarà a presentar.

 

 L’assemblea extraordinària de l’agrupació de Tiana ha elegit Albert Sales com a cap de llista dels i les socialistes tianenques a les properes eleccions municipals de 2019. Sales ha estat l’únic candidat que s’ha presentat al procés de primàries. L’elecció es va fer a proposta de la Comissió executiva local.

 

Albert Sales Castells té 41 anys, és graduat en Gestió i Administració Pública (UB) i treballa a l’administració local des de fa 15 anys. Resideix amb la seva parella i la seva filla a Can Gaietà.

El nou candidat socialista va agrair la confiança dels seus companys i companyes. Davant l’assemblea va afirmar que “Porto Tiana al cor i vull una vila protectora de la seva història, el seu territori i avantguardista en els seu estil de vida”.

 

Amb l’elecció del cap de llista comença el procés d’elaboració del programa electoral i de la llista de candidats i candidates. “Hem de treballar per continuar la tasca del govern que ha presidit la meva companya, l’alcaldessa Ester Pujol; desplegant les polítiques socials, d’atenció a les persones i de seguretat al territori”.

 

L’actual alcaldessa, Ester Pujol va expressar el seu suport al nou candidat i al grup de dones i homes que l’acompanyarà. A més Pujol va afirmar que “estic compromesa fins al final de mandat i agraïda per l’oportunitat que m’heu donat tots aquests anys. Segueixo i seguiré sempre a disposició del meu poble”.  L’alcaldessa ha encapçalat el govern municipal de Tiana als darrers dos mandats. El PSC governa actualment en minoria, amb 4 dels 13 regidors i regidores de la corporació.  L’any 2015 ja va fer pública la seva decisió de no continuar al capdavant de l’alcaldia. En aquest sentit Pujol afegeix que “crec fermament amb la renovació de càrrecs i amb la coherència que tota persona ha de tenir amb els seus propis valors personals i polítics”.

 

L’agrupació de Tiana forma part de la Federació del PSC del Barcelonès Nord, juntament amb Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, Montgat i Tiana. Actualment l’agrupació de Badalona ha iniciat el procediment per escollir l’actual alcalde, Álex Pastor, com a candidat. Fa uns mesos, Montgat ja va escollir l’Andy Absil, mentre que Sant Adrià de Besòs ja va elegir Joan Callau com a cap de llista. El procediment d’elecció a Santa Coloma de Gramenet, on governa Núria Parlon, es farà passat les festes de Nadal. Tots els candidats i candidates, així com les llistes electorals, hauran de ser ratificats en diferents moments pel Consell de Federació del Barcelonès Nord i, finalment, pel Consell Nacional del PSC.